• Ίωνος Δραγούμη 4
  • +(30) 6977462806
  • +(30) 6997049977
  • info@thess-el-poli.gr

log

Στην εορταστική εκδήλωση της εφημερίδας «KARFITSA» για τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας της, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο MACEDONIA PALACE παραβρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική Γιάννης Κουριαννίδης με το το επιτελείο του.

Ο κ. Κουριαννίδης συγχάρηκε το εκδότη κ.Νίκο Καραμανλή για το σημαντικό έργο που επιτελεί στον τομέα της ενημέρωσης των πολιτών της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.
Τόνισε ότι το μεγάλο στοίχημα που κέρδισε η εφημερίδα στα 10 χρόνια κυκλοφορίας της είναι ότι σε αντίθεση με άλλα free press έντυπα καταξιώθηκε για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της. Ευχήθηκε καλή συνέχεια και πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες.

 

Επετειακή εκδήλωση Εφημερίδας Καρφίτσα free press
Επετειακή εκδήλωση Εφημερίδας Καρφίτσα free press

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.