• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]

Η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» συμμετείχε και φέτος με τον επικεφαλής της δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κουριαννίδη και πλήθος στελεχών στην εκδήλωση προς τιμή του Ίωνα Δραγούμη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Ιουλίου ανήμερα της δολοφονίας του μεγάλου Έλληνα Μακεδονολάτρη

, στην προτομή του επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γ.Γ. της Κίνησης Δημοτών Εδέσσης « Ίων Δραγούμης» Δημήτρης Γιουματζίδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων «Πατριωτική Δύναμη- Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» και «Πατριωτικός Σύνδεσμος». Επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Άγγελος Αγγελίδης, ο πρόεδρος της «Πανελλήνιας Απελευθερωτικής Οργάνωσης- Π.Α.Ο.» Διονύσιος Βουλγαρόπουλος, εκρόσωπος της Περιφερειακής Παράταξης Κεντρ. Μακεδονίας «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία», μέλη του Δ.Σ. του σωματείου «Δεσμοί Ελλήνων», της «Σ.Φ.Ε.Β.Α.-Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα», της «Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης», της «Πανελλήνιας Αμφικτυονίας της Ρωμιοσύνης Ιερός Σύνδεσμος - Π.Α.Τ.Ρ.Ι.Σ.», του «Συνδέσμου Μαχητών Μακεδονικού Μετωπού», του συλλόγου «Τετρακτύς» και του συλλόγου «Ιερός Λόχος».
 
Ποίημά της για τον Ίωνα Δραγούμη απήγγειλε η λογοτέχνις κα Χριστίνα Ζωικίδου.Στο τέλος της εκδήλωσης κατατέθηκαν στεφάνια από φορείς που συμμετείχαν στη εκδήλωση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και αμέσως μετά οι παρευρεθέντες έψαλαν τον εθνικό ύμνο.
IMG 20230810 020509

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.