• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία στις10 Μαρτίου διοργάνωσε η "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ".


Πλήθος νέων αλλά και μεγαλυτέρων σε ηλικία Πατριωτών δώσαμε το δυναμικό μας παρών για την Μακεδονία μας, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας, κατά των πολιτικών και ψέλνοντας το "Μακεδονία Ξακουστή" και τον Εθνικό μας Ύμνο.

Το δυναμικό τους παρών έδωσαν ο υπ. δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης και πολλοί υπ. δημοτικοί σύμβουλοι της δημ. κίνησης "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ".

Εντύπωση προξένησαν τα λόγια του προέδρου της "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ" κατά την ομιλία του: "Δεν θα αφήσουμε κανέναν πολιτικό να σεβαστεί την συμφωνία την Πρεσπών" και "Δεν θέλουμε μελλοντική κυβέρνηση που να σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών". Το πλήθος συγκινήθηκε, ένοιωσε υπερηφάνεια και καταχειροκρότησε τον ομιλητή.

Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά και να συγχαρούμε την λεβέντισσα Ελληνοπούλα Μαριάννα που εξευτέλισε τον Τζανακόπουλο κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κατερίνη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ήταν η μόνη δημοτική κίνηση που συμμετείχε μαζικά στην συγκέντρωση και πορεία.

Αυτοί που παρέδωσαν ή που ανέχθηκαν την παράδοση της Μακεδονίας μας στους σλαβοαλβανούς θα μας μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους για τους θυμίζουμε το έγκλημά τους.

Φύγαμε από την Κατερίνη γεμάτοι υπερηφάνεια και ελπίδα για το μέλλον με μια τέτοια νεολαία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ.

 


 

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.