• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]

logo deltio typou

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς επειδή έκανε το "κακούργημα" να σηκώσει την Ελληνική σημαία στην Βόρειο Ήπειρο την ημέρα της εθνικής μας εορτής.

Η επέτειος του ελληνικού έπους στα βουνά της Ηπείρου βάφτηκε με το αίμα ενός συμπατριώτη μας που είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει την υπέρμετρη βία ενός  καταπιεστικού εις βάρος των Ελλήνων καθεστώτος.

Δεν είναι  τυχαίο το τραγικό γεγονός. Δεν ήταν ψυχικά διαταραγμένος  ο δράστης όπως ισχυρίζονται ορισμένοι "καλοθελητές" δημοσιογράφοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας ήταν το ελάχιστο που μπορούσε  να κάνει ένας ελεύθερος άνθρωπος που δεν άντεξε να βλέπει τους συμπατριώτες του να εκδιώκονται από τα ιερά ελληνικά χώματα.

Αποκάλυψε όμως παράλληλα το άσχημο πρόσωπο της γείτονας χώρας. Αυτό που επιμελώς κρύβει, προσπαθώντας να εισέλθει και να γίνει μέτοχος στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Δεν το αξίζει. Το απέδειξε σήμερα.

Τιμή και δόξα στον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα! Ζήτω ο Ελληνισμός! Ζήτω η Βόρεια Ήπειρος.

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.