• Ίωνος Δραγούμη 4
  • +(30) 6977462806
  • +(30) 6997049977
  • info@thess-el-poli.gr

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική κ. Γιάννης Κουριανίδης.

Τον κ. Κουριαννίδη συνόδευε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Μελετιάδης

Ο Προέδρος κ. Κώστας Φούντας με τα μέλη του ΔΣ ενημέρωσαν τον κ. Κουριαννίδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, καθώς και τις δυσλειτουργίες των δημοτικών υπηρεσιών όπως τις αντιλαμβάνονται οι ίδιοι που τις ζουν μέσα στο χώρο εργασίας τους.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα πρωτίστως με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και όχι οικονομίστικη. Θεωρεί ότι πρέπει να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας στον τομέα της καθαριότητας και να προσλαμβάνεται μόνιμο προσωπικό με αντικειμενικά κριτήρια μέσω ΑΣΕΠ για θέσεις που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Παρακολουθεί τα αυτοδιοικητικά εδώ και δεκαετίες, κατεβαίνει στις εκλογές ανελλιπώς ως υποψήφιος από το 2002,ενώ έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2009-10 με την παράταξη του κ. Καρατζαφέρη,όπως φαίνεται και στην μαρμάρινη πλάκα που βρίσκεται στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του δημοτικού συγκροτήματος.
Ο κ. Κουριαννίδης ευχαρίστησε το ΔΣ του συλλόγου για την πλήρη και αναλυτική ενημέρωση. Δήλωσε ότι θα εξετάσει και θα επεξεργαστεί τα ζητήματα που τέθηκαν.
Τα μέλη του ΔΣ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Κουριαννίδη και τόνισαν ότι επιθυμούν την συνεργασία με όλες τις δημοτικές κινήσεις προς όφελος όχι μόνο των εργαζομένων, αλλά και των ίδιων το δημοτών, καθώς η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών βελτιώνει και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.
kkllhhj,bbbmbnmb

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.