• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]
ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ
ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ

 Την εκδήλωση της Νέας Δεξιάς με τίτλο «ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ», προς τιμή του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ROYAL OLYΜPIC (απέναντι από τις στήλες Ολυμπίου Διός) παρακολούθησε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της πατριωτικής δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» κ. Γιάννης Κουριαννίδης.

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Κουριαννίδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει επίσημα ότι στηρίζει το κόμμα της Νέας Δεξιάς.
Κεντρικός ομιλητής ο πρόεδρος κ. Φαήλος Κρανιδιώτης. Χαιρετισμό απηύθυνε με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα η Μαρίν Λεπέν και ευρωβουλευτές, όλοι μέλη του Κινήματος για μία Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας. Το παρών έδωσαν και μίλησαν επίσης οι γαμπροί του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ
ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.