• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]

received 407495686467254

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου εκδήλωση που διοργάνωσε η Παράταξη «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία», που διεκδικεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Α´ Θεσσαλονίκης, Γαβριήλ Αβραμίδη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν με σύντομες εισηγήσεις τους ο πρώην Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Αμερικής Στέλιος Κυριμλής, οι πρώην Βουλευτές Λευτέρης Κωνσταντινίδης και Άγγελος Κολοκοτρώνης, το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Γιάννης Στεφάνου, ο διεθνολόγος Ρομάν Σμυρνίδης, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Άκης Κοτάνογλου ως εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και ο Ουκρανός βουλευτής Σεργκέι Σουχάνωφ. 

received 557591301430496Στην τοποθέτησή του ο κ. Κουριαννίδης τόνισε την αναγκαιότητα για την ανατροπή του εθνομηδενισμού και της φαυλότητας, με την ανάδειξη σε όλες τις βαθμίδες της πολιτικής εκπροσώπησης ανθρώπων που θα έχουν την πολιτική βούληση να ανατρέψουν την κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Να ανατρἔψουν δηλαδή θεσμικά και έμπρακτα μία πράξη προδοσίας που υλοποιήθηκε από συγκεκριμένους ανθρώπους μέσω μίας ευκαιριακής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και μίας ανεκτικής αντιπολίτευσης. Ο αγώνας θα δοθεί σε ένα δεδομένα δυσμενές πλέον διεθνές περιβάλλον, αλλά άνθρωποι αποφασισμένοι μπορούν να τον φέρουν σε αίσιο πέρας. Ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατά τον κ. Κουριαννίδη, είναι προνομιακός για κάτι τέτοιο, αφού γνωριζόμαστε καλύτερα, οι πολίτες γνωρίζουν ποιοί είναι πραγματικά στο πλευρό του και συνεπείς στις αρχές και τις αξίες τους. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να στηρίξουν με την ψήφο τους αυτούς τους ανθρώπους.

received 420804081801417

Τον Γιάννη Κουριαννίδη συνόδευσαν στην εκδήλωση οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτριος Βαλασίδης, Πέτρος Κοτζαμπασάκης, Αλέξανδρος Ιωάννου, Δημήτριος Ματσώρης

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.