• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]

Στις 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης η τακτική σύσκεψη υποψηφίων δημ. συμβούλων της δημ. κίνησης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ.

Ο κ. Κουριαννίδης ανέπτυξε τις διατάξεις που αφορούν τις δημοτικές εκλογές, έδωσε οδηγίες για την συνέχιση του προεκλογικό αγώνα και τόνισε, ότι την κίνηση πρέπει να την διακρίνει το ήθος και ο πολιτικός πολιτισμός που λείπει από το παλαιοπολιτικό σύστημα τόσον σε κεντρικό, όσον και τοπικό επίπεδο.

Στην σύσκεψη παρευρέθη κι ο υπ. περιφερειάρχης Κεντ. Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδης, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και τους αγώνες του Γιάννη Κουριαννίδη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚH.

suskepsi ypopsifion

suskepsi ypopsifion

suskepsi ypopsifion

suskepsi ypopsifion

suskepsi ypopsifion

suskepsi ypopsifion

suskepsi ypopsifion

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.