• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης μαζί με στελέχη της κίνησης και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους συμμετείχε στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στη πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Νέας Δεξιάς Κύριο Φαήλο Κρανιδιώτη ο οποίος υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κυρίου Κουριαννίδη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Οι δύο τους είχαν μια εγκάρδια συζήτηση και αντάλλαξαν απόψεις επί θεμάτων που αφορούν την πατρίδα και την κοινωνία.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην πλατεία Συντάγματος και συμμετείχαν από κοινού για αρκετή ώρα στο συλλαλητήριο.

 sto suntagma gia tin makedonia 1

sto suntagma gia tin makedonia 2

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.