• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Image

Σιώζος Θεοχάρης 

Δικηγόρος MSc
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
• 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
• ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
• ΔΙΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
«ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»
• ΚΑΤΟΧΟΣ ECDL
• GDPR SPECIALIST AND DPO CERTIFICATE
• ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
 
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
  •  Δικηγορικό Γραφείο Κιβρακίδου Άννας 2017-2019
Ι) Συμμετοχή στην ανάλυση και προετοιμασία υποθέσεων Ποινικού,
Δημοσίου και Αστικού Δικαίου
ΙΙ)Νομική Έρευνα
  •  Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός στον Ελληνικό Στρατό (Σεπτέμβριος 2017-Νοέμβριος 2018
  •  Προετοιμασία σεμιναρίου Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη (2016-2017)
  •  Συμμόρφωση επιχειρήσεων με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων
  •  Ανάληψη καθηκόντων D.P.O. σε δημοσίους φορείς
  •  Προετοιμασία και συζήτηση υποθέσεων αστικής φύσεως
  • ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
• Παρακολούθηση Θερινού Σχολείου "Financial crime, corruption and money
laundering: European and international perspectives” 5-13 Ιουλίου 2017
• Έρευνα πολιτειολογικής φύσεως στην Ελλάδα του 1936-1941
 
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
1. Αγγλικά, (Certificate of Proficiency, The University of Michigan)
2. Γαλλικά, (DELF B2)
 
Γραφείο : Θεραπειών 69,Καλαμαριά
Tηλ.2310432412,6970659068 mail: [email protected]
 
Image

Αλέξανδρος Κουφός

Απόφοιτος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (Α.Ε.Α.Θ.) του τμήματος Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων (Δ.Ε.Κ.)
 
 
Image
Δημήτριος Ματσιώρης
 
Γεννήθηκε και κατοικεί  στην Θεσσαλονίκη.Εργάστηκε ως στέλεχος σε επιχειρήσεις ειδών υγιεινής και μεταφορών. 
 
 
 
Image
Στυλιανίδης Κωνσταντίνος του Χριστόφορου
 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Β'κοινοτητας
Image

 Άννας Καρακόλη

Απόφοιτη απο την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ 

 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Εργάστηκε ως γιατρός του ΕΣΥ σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.Έχει την ειδικότητα του Παιδιάτρου, με διδακτορικό στην Νεογνολογία. Είναι τ.Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Παιδιατρικής Ογκολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και τ.Διευθύντρια του Περιφερειακού Κέντρου Ανοσολογίας-Ιστοσυμβατότητας του ίδιου Νοσοκομείου.
Image

Παπαγιάννης Νικόλαος

Επάγγελμα: Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός 
 
Υποψήφιος στο Έ δημοτικό διαμέρισμα Θεσσαλονίκης. 
 
 
Image

Αχιλλέας Παπαντίνας  

 Απόφοιτος  του 1ο Λυκείου Τούμπας και σχολές  DIDACTA (ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ)
 
Γεννήθηκε  στις  11/6/1967 Στην Θεσσαλονίκη. Υπηρέτησε στην Πολεμική αεροπορία (1987-89).  Εργάστηκε σε εμπορικά καταστήματα ως πωλητής λιανικής. Εκλεγμένος στο Διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ για τεσσερις θητείες (Ταμιας - Β.Ταμιας- Β.Γραμματέας - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ). Όπως πραγματοποίησε αλλες δύο θητείες στο Δ.Σ. Πολιτιστικών Συλλόγων ( Γραμματέας - Ταμίας) . Και σήμερα βρίσκεται στην θέση του Τομεάρχη Πολιτισμού της δημοτικής παράταξης "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" . 
Image

ΒΑΛΑΣΙΔΟΥ-ΣΕΜΠΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ( ε.α.) - ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 424 ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεοδώρα Βαλασίδου – Σέμπρου είναι Υποστράτηγος εα. Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Νοσηλευτικής, τη Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού και άλλες στρατιωτικές σχολές. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου, που είναι ο ανώτατος βαθμός για την ειδικότητά της. Υπηρέτησε σε διάφορες, επιτελικές, διοικητικές και νοσηλευτικές θέσεις, καθώς και στη Διεύθυνση Σπουδών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Διετέλεσε προϊσταμένη, επόπτρια, υποδιευθύντρια και διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας του 424 ΓΣΝΕ, του δεύτερου μεγαλύτερου στρατιωτικού νοσοκομείου. Μετά από 37 ολόκληρα χρόνια υπηρεσίας και προσφοράς στις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της και συνεχίζει να αγωνίζεται για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Image

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΤΡΑ

 
Απόφοιτη στο τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας με εξειδίκευση στην Χρηματοοικονομική και ελεγκτική των επιχειρήσεων.
 
Γέννημα θρέμα θεσσαλονικιά, σύζυγος και μητέρα ενός κοριτσιού. Είναι χορτοφάγος αφού λατρεύει τα ζώα και είναι εκεί για κάθε αδέσποτο που την χρειάζεται αλλά και για κάθε συνάνθρωπο αφού είναι εθελόντρια σε διάφορους τοποικούς οργανισμούς.Γνωρίζει αγγλικά και ισπανικά και εργάζεται εδώ και 15 χρόνια σε λογιστήριο μεγάλης εταιρίας στην Ιωνία Θεσσαλονίκης.Στόχος της είναι να γυρίσει μία προς μία κάθε γειτονιά του Δήμου μας και να λύσει τα προβλήματα που συναντά καθημερινά.
Image

Παπαδοπουλου Γαρυφαλλια.

Πρ.πρόεδρος Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τρίτεκνων.
 
Γυναίκα της προσφοράς στον συνάνθρωπο ,με αγώνες για τη λύση του δημογραφικού της χώρας μας.Αγώνες για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.
Image

Μαρία Μποζίνη

Απόφοιτη του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Πτολεμαΐδας 

 
Γεννήθηκε το1983 στην πόλη του φωτός και της ενέργειας, την Πτολεμαΐδα όπου πέρασε τα παιδικά και μαθητικά της χρόνια.
Το 2001 μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη οπου σπούδασε την τέχνη της Αργυροχρυσοχοΐας, εργαζόμενη παράλληλα στο ίδιο αντικείμενο.
Είναι έγγαμη και μητέρα ενός αγοριού. Η κοινωνική ευαισθησία που είχε από παιδί, όντας μεγαλωμένη με τα νάματα του πατρός Αυγουστίνου Καντιώτη, την έσπρωξε να αναπτύξη μια έντονη
κοινωνική δράση σε διάφορους τομείς. Συγκεκριμένα, διετέλεσε εθελοντικά εισηγήτρια σε σεμινάρια εκμάθησης χειροποίητων κοσμημάτων σε δημόσια βιβλιοθήκη, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σε δημοτικό σχολείο καθώς και σχολικός τροχονόμος. Επίσης, είναι ενεργό μέλος στο πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης. Η ενασχόληση της με τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες, την ώθησε να δημιουργήσει με την βοήθεια έγκριτου δημοσιογράφου, ρεπορτάζ για τους άστεγους της Θεσσαλονίκης προς ανάδειξη των αληθινών κοινωνικών ανισοτήτων που μαστίζουν την κοινωνία, το οποίο
είχε μεγάλη απήχηση. Επιπλέον, πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών όπου και συνεχίζει να μάχεται με κάθε μέσω.Τέλος είναι ενεργό μέλος στην επιτροπή κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Image

Θανασαινας Χρηστος
Επιστημονικός Διευθυντής
Διατροφολογος 

Ο Χρήστος Θανάσαινας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967.Τελείωσε το 2ο Λύκειο Χαριλάου.Απόφοιτος της Σχολής Ικάρων. Δημοσιογραφος στο Ραδιοφωνο Focus Fm 103,6 Αρχισυντακτης Inin.gr. Αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Φορέα ΑΜΕΑ - Ενεργοί Πολίτες  από το 2015. Αντιπρόεδρος του F.R.A (Οργανισµός Θεµελιωδών  Δικαιωµάτων Αναπηρίας στην Ε.Ε. Από το 2019 Ambassador for People with disabilities in  Greece. Διευθυντής Β. Ελλάδος, Εθνικό Κόµµα ΑΜΕΑ, από το 2020. Μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών  Υποθέσεων ΑΜΕΑ. Μέλος στην Υποεπιτροπή Δηµόσιας Υγείας για τα ΑΜΕΑ. Τοµεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Δηµοτικής Παράταξης  «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», Ειδικός σύµβουλος ΑΜΕΑ για  τη Θεσσαλονίκη. 

Image

ΔΟΜΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ  

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονική όπου αποφοίτησε από το το 1ο Λύκειο. Απόφοιτος Δραματικής Σχολής Θεσσαλονικης.Εργάστηκε ως ηθοποιός στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης Θεσσαλονικής. Διετέλεσε μέλος του θιάσου "Θεατρικό Εργοτάξιο" ανεβάζοντας πολλές παραστάσεις όπως "Ποιος είναι ο καθηγητής Τρουμπότσκιν" και "Φάκελος Χαρμς". Εκπροσώπησε την Ελλάδα με το θίασο στο παγκόσμιο φεστιβάλ πειραματικού θεάτρου στο Κάιρο. Αργότερα εργάστηκε ως ηθοποιός σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς κατακτώντας τον τίτλο "αναπληρωματικό τοπ μόντελ" στο Εκουαδορ. Εργάστηκε επίσης ως στέλεχος επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.Παρακολούθησε σχολή υποκριτικής στο Λος Άντζελες και σειρά σεμιναρίων σχετικά με το θέατρο και τον κινηματογράφο σε Ελλάδα, ΗΠΑ, Πορτογαλία και Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι κάτοχος 2 πτυχίων της γερμανικής γλώσσας (Grundstuffe και Mittelstuffe) και γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.Ήταν αθλήτρια του τρίαθλου με πανελλήνιες και παγκυπριακές νίκες καθώς και σε ημερίδα διεθνούς αγώνα.

Image
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ.

Συνταγματάρχης εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας.                        

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσε το Β' Εξατάξιο Γυμνάσιο. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, άλλες στρατιωτικές σχολές και την Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ). Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατεύθυνση την διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων του Nottingham Trent University, UK και πιστοποιητικού εξειδίκευσης στο Μάρκετινγκ του ΠΑΜΑΚ.

Υπηρέτησε σε διάφορες διοικητικές και επιτελικές θέσεις του Στρατού και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Συνταγματάρχη με αίτησή του. Τιμήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα για τον βαθμό του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις. Διετέλεσε διευθυντής του MACEDONIAN BUSINESS SCHOOL και του ΚΟΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM. Διευθύνει το επιστημονικό περιοδικό ¨Επιθεώρηση της ΕΑΔΕ¨. Εξωτερικός συνεργάτης της RTV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και της INTERACT BUSINESS RELATIONS. Σύμβουλος ακαδημαϊκής εκπαίδευσης του NEW YORK COLLEGE. Διετέλεσε επίσης μέλος των ΔΣ Δημοτικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Δήμου Καλαμαριάς. Πρόεδρος Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίων και Forum. Σήμερα Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηγεσίας και Στρατηγικής (ΕΛΙΝΗΣ) και Γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ακαδημίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΑΔΕ), της οποίας είναι και ιδρυτικό μέλος. Έχει άδεια ασκήσεως Οικονομολογικού επαγγέλματος από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ), του οποίου είναι μέλος. Δίδαξε σε στρατιωτικές και αστυνομικές Σχολές και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Nottingham Trent University. Εισηγητής σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. Συνέγραψε τα βιβλία: «Ξενοφώντος Μάνατζμέντ. Σύγχρονες Απόψεις από την Αρχαιότητα» (1η και 2η έκδοση) , «Η Ναπολεόντειος Στρατηγική για της Επιχειρήσεις», «Οι Αρχές του Πολέμου της Επιχειρήσεις» και «Μαθήματα Πολιτικού Μάρκετινγκ». Πολλά άρθρα του για την στρατηγική, την ηγεσία, το management και το marketing δημοσιεύθηκαν στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.Μέλος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Πεζικού (Παράρτημα Θεσσαλονίκης) και της ΕΑΑΣ. Διετέλεσε Γεν. Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΕΔ-ΣΑ (Παράρτημα Θεσσαλονίκης). Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης και για την Συνέλευση των Αντιπροσώπων του ΟΕΕ. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος σύμβουλος με την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.Είναι παντρεμένος με την Υποστράτηγο εα Θεοδώρα Σέμπρου. Έχει δύο κόρες, η μία διδάκτωρ και δικαστική υπάλληλος και η άλλη ανώτερο στέλεχος επιχειρήσεων.

Image
Μαρία Κωτίδου Γρέγου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Τα παιδιά μας, οι γονείς, οι φίλοι μας αξίζουν μια καθαρή ελεύθερη και
ασφαλή πόλη.
Image

ΔΑΛΑΚΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ( ΝΑΤΑΣΑ) 

*Πτυχιούχος βοηθός ακτινολόγου 
*Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Μακεδονίας (διοίκηση νοσοκομείου και παροχής υπηρεσιών υγείας ) 
*Πτυχιούχος στο τομέα γηρεολογίας ( ΚΟΡΕΛΚΟ) 
*Εξειδίκευση στην άνοια Αλτσχάιμερ 
*Πτυχιούχος εκπαιδεύτρια ενηλίκων στο τομέα Φροντιστών γηρεολογίας, ΑΜΕΑ, Παραπληγικών, κακοποιημένων παιδιών . 
*Πρώην ναυαγοσώστρια 
* Πρώην λουτρονόμος με ειδικές μελέτες για τα ιαματικά νερά της Ελλάδος 
*Εναλλακτική θεραπευτική
 *SPA manager
Τομεάρχης υγείας στη παράταξη του δήμου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Ιδρύτρια και πρόεδρος σωματείου μονογονέων Β. Ελλάδος 
Ιδρύτρια ομάδων SOS ( εκπαίδευση εν καιρώ κρίσης)
Image

Κωνσταντίνος Μελετιάδης υποψήφιός δημοτικός σύμβουλος.

Ο Κώστας Μελετιάδης είναι Αξιωματικός εν αποστρατεία των Ενόπλων Δυνάμεων και επίτιμο μέλος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ως εν ενεργεία στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων υπηρέτησε στον Έβρο, στην Λήμνο, στην Ήπειρο και σε μονάδες Πεζικού της Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας.
Έχει διατελέσει επί 5 έτη γραμματέας σε ΔΣ συλλόγων γονέων κ΄ κηδεμόνων σχολείων και αυτήν την περίοδο είναι μέλος στο ΔΣ της Ένωσης Γονέων της Ε΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και εκλεγμένο μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του ίδιου Δήμου, εκπροσωπώντας σ’ αυτήν όλους τους γονείς των μαθητών δημοτικού στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Από το 2019 είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Την ίδια χρονιά ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» και μέχρι σήμερα παραμένει ενεργό μέλος της, με ρόλο στην κατάθεση θέσεων και προτάσεων στον Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην έκδοση δελτίων τύπου. Είναι τομεάρχης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της παράταξης και υπεύθυνος κοινωνικών δικτύων.

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.