• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]

Οι Πρέσπες είναι λίμνες, το Αιγαίο είναι θάλασσα...

Σε συνέντευξή του ο πρώην ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας, αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί των «Πρεσπών του Αιγαίου» και αν υπάρχει κάποια κρυφή ατζέντα, δήλωσε εμφατικά: «Οι Πρέσπες είναι λίμνες, το Αιγαίο είναι θάλασσα.
Η διαφορά είναι προφανής και απλώς με τη γεωγραφία».
Τι εννοεί ο «ποιητής»; Ότι το θέμα προσεγγίζεται… γεωγραφικά; Και η παράμετρος της προδοσίας δεν μπαίνει στο κάδρο;
Και συνεχίζει: «Εδώ έχει δημιουργηθεί μια εθνική στάση, μια εθνική ενιαία αντίληψη για το πώς και πού η χώρα μπορεί να βρει σημεία επαφής με την Τουρκία».
Σοβαρά τώρα; Δεν υπήρχε εθνική στάση και ενιαία εθνική αντίληψη στο Σκοπιανό; Αν εξαιρέσεις τους συνήθεις υπόπτους ΚΚΕδες, που είχαν διαφοροποιηθεί, αυτή η εθνική στάση είχε αποτυπωθεί μάλιστα και στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους προδότες των Πρεσπών να εγκληματήσουν σε βάρος της ιστορίας και των εθνικών δικαίων μας. Τί μας κατοχυρώνει ότι δεν θα βρεθούν κάποιοι να κάνουν τα ίδια και στο Αιγαίο; Και, αν κρίνει κανείς από την απάντηση του Δένδια, μόνο ήσυχος δεν μπορώ να νοιώθω…
Παρεμπιπτόντως.... και το Αιγαίο λίμνη είναι: Ελληνική!

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.