• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]

Η διοίκηση του δήμου κάνει αγώνα δρόμου..

Η διοίκηση του δήμου κάνει αγώνα δρόμου
να δώσει πριμ 5% σε εργολάβους για έργα που δεν έχουν καν ολοκληρωθεί!
Ρωτάμε: Γιατί ντε και καλά πρέπει ο Δήμος να καταβάλει πριμ 5% προς τον εργολάβο για την έγκαιρη παράδοση ενός τμήματος του έργου και να μην περιμένει ώστε αυτό να ολοκληρωθεί;
Απόσπασμα από την παρέμβαση του Γιάννη Κουριαννίδη στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του TV 100.
Στην απάντησή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κυριζίδης ανέφερε ότι είναι υποχρέωση του Δήμου να το εισηγηθεί, αφού υπάρχει σχετικό αίτημα του αναδόχου και το Υπουργείο θα αποφασίσει (ναί, αλλά με θετική εισήγηση του Δήμου - αυτό δεν το είπε!). Και τι θα γίνει αν στη συνέχεια ο ανάδοχος εκπέσει ή φανεί ασυνεπής ή καθυστερήσει το έργο; Θα ... ζητήσετε πίσω το πριμ; (!!!) Καμία απάντηση επί αυτού! 

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.