• Ίωνος Δραγούμη 4
  • +(30) 6977462806
  • +(30) 6997049977
  • info@thess-el-poli.gr

ΜΕΛΕΚΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Γεννήθηκα στη Ροδόπολη Σερρών το 1958.

Έχω εκπαιδευτεί στο μάρκετινγκ και στη διαφήμιση.

Εργάζομαι στον χώρο της διαφήμισης και σε πωλήσεις μέσω τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων.

Ήμουν υποψήφια βουλευτής με το Κόμμα των Κυνηγών και με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στον Δήμο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, καθώς και νομαρχιακή σύμβουλος στο νομό Σερρών.

Ήμουν μέλος της Διοίκησης της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στους Αμπελοκήπους, Γραμματέας στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» Αμπελοκήπων και υπεύθυνη του Γυναικείου Τμήματος Μακεδονίας του ΛΑΟΣ.

Έχω οργανώσει σεμινάρια για πωλήσεις μέσω Ρ/Τ προγραμμάτων, ενώ στα ενδιαφέροντά μου ανήκει η ανθρώπινη επικοινωνία για την συνεργασία και επίλυση προβλημάτων μέσω της συνεργασίας.

Είμαι μητέρα τριών παιδιών.

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.