• Ίωνος Δραγούμη 4
  • +(30) 6977462806
  • +(30) 6997049977
  • info@thess-el-poli.gr

Εκδηλώσεις

56520140 407513753413620 7353770548112916480 nΟ υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτική κίνηση "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" έδωσαν σήμερα το δυναμικό τους παρών στην συγκέντρωση και την πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ για την Μακεδονία μας στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

...

received 407495686467254

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου εκδήλωση που διοργάνωσε η Παράταξη «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία», που διεκδικεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Α´ Θεσσαλονίκης, Γαβριήλ Αβραμίδη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν με σύντομες εισηγήσεις τους ο πρώην Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Αμερικής Στέλιος Κυριμλής, οι

...

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου

Στις 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης η τακτική σύσκεψη υποψηφίων δημ. συμβούλων της δημ. κίνησης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ.

Ένταση με πολίτες που επιχειρούν να προσεγγίσουν τους επίσημους στην παρέλαση - Ένταση στον χώρο της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη από πολίτες που διαμαρτύρονται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και προσπαθούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό ώστε να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων. (ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία στις10 Μαρτίου διοργάνωσε η "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ".

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης συνοδευόμενος από τους υπ. δημοτικούς συμβούλους της δημ. κίνησης "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης παρέστη στις 21 Φεβρουαρίου στην ομιλία του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, ευρωβουλευτού και προέδρου της ΠΑΤΡΙΕ.Μαζί του ήταν και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την κίνησή του "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ".

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
1 Φεβρουαρίου 2019
Θεώρησα υποχρέωσή μου να βοηθήσω ως μάρτυρας υπεράσπισης ενός ανθρώπου, που ενώ αθωώθηκε ομόφωνα στο Στρατοδικείο, παραπεμπεται στο Πειθαρχικό προς απόταξη (!) επειδή δεν υπάκουσε σε διαταγή να εκτελέσει καθήκοντα αλλότρια των υποχρεώσεών του ως Έλληνας αξιωματικός. Όχι στην πολιτική δίωξη του λοχαγού Μιλτιάδη Τοκατλίδη.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης μαζί με στελέχη της κίνησης και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους συμμετείχε στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στη πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

Το πρωί του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη με την παρουσία μεγάλου αριθμού στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος.

Δείτε όλα τα δελτία τύπου

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.