• Β.Γεωργίου 1 (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
  • +(30) 6977462806
  • 2313 317 799
  • [email protected]

Εκδηλώσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ

Η συνέντευξη του Γιάννη Κουριαννίδη στην EURO τηλεόραση. 7/10/2023

Image
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον πολυχώρο Imperial Port, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Κουριαννίδη, και η παρουσίαση των 126 υποψηφίων που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά του στον Δήμο και στις Κοινότητες της πόλης. Το παρών έδωσαν πολλές εκατοντάδες Θεσσαλονικείς και η εκδήλωση έδωσε το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Ο κ. Κουριαννίδης παρουσίασε τις βασικές θέσεις του προγράμματός του και τόνισε πως ήρθε η στιγμή η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει έναν δήμαρχο που δεν είναι παιδί ενός κομματικού σωλήνα ή εντολοδόχος επιχειρηματικών ή άλλων συμφερόντων, για να μην κάνουν κουμάντο στην πόλη μας οι εντολές ξένων κέντρων χωρίς να ερωτηθούν οι πολίτες της, για να σταματήσουν επιτέλους προγράμματα υλοποίησης πολιτικής, κλιματικής και μεταναστευτικής «ορθότητας», για να επανακτήσει η Θεσσαλονίκη την ελληνική φυσιογνωμία της, για να γίνει η Θεσσαλονίκη μία πόλη λειτουργική και ανθρώπινη, για να σταματήσει επιτέλους το αίσχος του Thessaloniki Pride και να επανέλθουν ως πρότυπα οι αξίες και οι αρχές της ελληνικής κοινωνίας, για να σταματήσει η εφαρμογή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου και γιατί αν ψηφίζουμε τους ίδιους ανθρώπους, με τις ίδιες αποστεωμένες αντιλήψεις και τις ίδιες σκοπιμότητες, δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά αλλαγή στην πόλη μας. Μόνο προς το χειρότερο.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του κόμματος «Πατριωτική Δύναμη» κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ο πρόεδρος του κόμματος «Ελεύθερη Πατρίδα» κ. Νικόλαος Βασιλειάδης, ο Γ.Γ. του «Εθνικού Μετώπου» κ. Μάνος Κώνστας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Ρόκος και ο επιχειρηματίας και αυτοδιοικητικός κ. Σάββας Χαλιαμπάλιας, ενώ στήριξη στην υποψηφιότητά μας είχε ήδη ανακοινώσει και ο πρόεδρος του κοινοβουλευτικού κόμματος ΝΙΚΗ, κ. Δημήτριος Νατσιός, που δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων. Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Α´ αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Στεφάνου, ο πρόεδρος της ΣΦΕΒΑ κ. Φιλόθεος Κεμεντσετζίδης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΒΑ κ. Παντελής Πάπιστας, ο πρόεδρος της ΠΑΟ κ. Διονύσιος Βουλγαρόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλληλοβοήθειας Αποφοίτων ΣΜΥ Λχος(ε.α.) Κωνσταντάρας Περικλής και μέλος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Μακεδονίας-Θράκης αποφοίτων ΣΜΥ Τχης (ε.α.) Καρασπύρου Ναπολέων.
Φωτογραφίες: Μαρεύη Δεναξά Marevi Denaxa

Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 Γιάννης Κουριαννίδης

Image

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της «Πατριωτικής Δύναμης» Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για την δημόσια ανακοίνωση στήριξης του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Κουριαννίδη και της παράταξης μας «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική».

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ!

Image
Είχα την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υποδεχθώ στο γραφείο της Παράταξής μας στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, τον ενεργό συμπολίτη μας με τις έντονες αυτοδιοικητικές του αναζητήσεις και τις πρωτοποριακές ιδέες του, επιχειρηματία κ. Σάββα Χαλιαμπάλια.
Ο κ. Χαλιαμπάλιας είχε την ευγενή καλοσύνη να μάς αναπτύξει το όραμά του για την δημιουργία ενός μνημείου ηρώων στην πόλη μας, παρουσιάζοντάς μας μάλιστα και ένα σχετικό βίντεο που δημιούργησε για να προβάλει την ιδέα του αυτή. Μας ζήτησε μάλιστα να την αξιολογήσουμε και εφόσον κρίνουμε ότι συνάδει με το γενικότερο πλαίσιο ενδιαφερόντων και προτάσεών μας, να την υιοθετήσουμε και να την εντάξουμε στο πρόγραμμά μας.
Όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας το σχετικό βίντεο (βλπ. στο πρώτο σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση) πρόκειται για μία τεκμηριωμένη πρόταση, την οποία και φυσικά υιοθετούμε, αφού ταιριάζει απόλυτα με τη συνολική πρότασή μας για την ανάδειξη της ελληνικής φυσιογνωμίας και ιστορίας της Θεσσαλονίκης μας.
Συνεχάρην τον κ. Χαλιαμπάλια για την ιδέα του και τον κάλεσα να την αναπτύξει στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου, πρόσκληση που με χαρά αποδέχθηκε και τον ευχαριστούμε θερμά για την τιμή και την εμπιστοσύνη του.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριο Νατσιό για την ευγενή αναφορά του στο πρόσωπό του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Κουριαννίδη και την σαφή υποστήριξη της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Είμαστε η μοναδική παράταξη που με συνέπεια και αξιοπρέπεια αγωνιζόμαστε για την κατάργηση του "pride" που εδώ και χρόνια προσβάλλει την πόλη και τους πολίτες της.

Καταθέσαμε χθες 29.8.2023 τον συνδυασμό μας με 124 υποψηφίους για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για μία Θεσσαλονίκη αντάξια της ιστορίας της και των οραμάτων των Ελλήνων κατοίκων της. Ο συνδυασμός μας θα παραμείνει ανοικτός και θα συμπληρωθεί και με άλλους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου, οπότε και θα οριστικοποιηθεί.

Αν Δεν Αλλάξει Κάτι Η Μακεδονία Θα Χαθεί Ιωάννης Κουριαννίδης ELEFTHEROS EP 79 17/07/2023

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗ 13/07/2023

Η φυλάκιση του νεοεκλεγμένου δημάρχου Χειμμάρας Φρέντι Μπελέρη και η απαράδεκτη στάση για το ζήτημα δημοτικής συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 6/06/2023

Βρεθήκαμε με δημότες μετά από πρόσκλησή τους στην περιοχή δίπλα από τον ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρας που αναπλάστηκε πρόσφατα, αλλά όχι όλη! 31/03/23

Η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» συμμετείχε και φέτος με τον επικεφαλής της δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κουριαννίδη και πλήθος στελεχών στην εκδήλωση προς τιμή του Ίωνα Δραγούμη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Ιουλίου ανήμερα της δολοφονίας του μεγάλου Έλληνα Μακεδονολάτρη

Με μεγάλη μου χαρά πρόσφερα στα μέλη τού Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής και Φιλαναγνωσίας τής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τριανδρίας από ένα βιβλίο τών εκδόσεων Ενδοχώρα. Καλό καλοκαίρι σε όλες καί όλους καί συγχαρητήρια στον άξιο υπεύθυνο λειτουργίας του Εργαστηρίου ...

Στις 24 Μαΐου εκπροσώπησε τήν Παραταξη << Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική-Γιάννης Κουριαννίδης>

56520140 407513753413620 7353770548112916480 nΟ υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτική κίνηση "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" έδωσαν σήμερα το δυναμικό τους παρών στην συγκέντρωση και την πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ για την Μακεδονία μας στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

...

received 407495686467254

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου εκδήλωση που διοργάνωσε η Παράταξη «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία», που διεκδικεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Α´ Θεσσαλονίκης, Γαβριήλ Αβραμίδη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν με σύντομες εισηγήσεις τους ο πρώην Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Αμερικής Στέλιος Κυριμλής, οι

...

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου

Στις 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης η τακτική σύσκεψη υποψηφίων δημ. συμβούλων της δημ. κίνησης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ.

Ένταση με πολίτες που επιχειρούν να προσεγγίσουν τους επίσημους στην παρέλαση - Ένταση στον χώρο της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη από πολίτες που διαμαρτύρονται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και προσπαθούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό ώστε να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων. (ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία στις10 Μαρτίου διοργάνωσε η "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ".

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης συνοδευόμενος από τους υπ. δημοτικούς συμβούλους της δημ. κίνησης "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης παρέστη στις 21 Φεβρουαρίου στην ομιλία του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, ευρωβουλευτού και προέδρου της ΠΑΤΡΙΕ.Μαζί του ήταν και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την κίνησή του "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ".

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
1 Φεβρουαρίου 2019
Θεώρησα υποχρέωσή μου να βοηθήσω ως μάρτυρας υπεράσπισης ενός ανθρώπου, που ενώ αθωώθηκε ομόφωνα στο Στρατοδικείο, παραπεμπεται στο Πειθαρχικό προς απόταξη (!) επειδή δεν υπάκουσε σε διαταγή να εκτελέσει καθήκοντα αλλότρια των υποχρεώσεών του ως Έλληνας αξιωματικός. Όχι στην πολιτική δίωξη του λοχαγού Μιλτιάδη Τοκατλίδη.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης μαζί με στελέχη της κίνησης και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους συμμετείχε στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στη πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

Το πρωί του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη με την παρουσία μεγάλου αριθμού στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος.

Δείτε όλα τα δελτία τύπου

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.