• Ίωνος Δραγούμη 4
  • +(30) 6977462806
  • +(30) 6997049977
  • info@thess-el-poli.gr

Δελτίο τύπου

Ο ανώτατος αξιωματικός ε.α. Νικόλαος Κούστας πρώην Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης συντάσται με τον Γιάννη Κουριαννίδη και την δημοτική κίνηση "Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική''.

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική κ. Γιάννης Κουριανίδης.

Η σθεναρή υπεράσπιση τού δικαιώματος των εργαζόμενων, των ανέργων και των συνταξιούχων συνανθρώπων μας στην

Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» στηρίζει τον Γιάννη Κουριαννίδη ως υποψήφιο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Με αφορμή την επίσκεψη Ταχιάου στο τουρκικό προξενείο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε τα εξής:

Στην κοπή πίτας της Ένωσης στρατιωτικών περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Κουριαννίδης.

«Με αφορμή την έλευση του Προκόπη Παυλόπουλου στη Θεσσαλονίκη, λίγες μόνον ώρες μετά την επικύρωση διά της υπογραφής του της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, που μία ευκαιριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία ψήφισε ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού, δηλώνω ότι τον θεωρώ ανεπιθύμητο στην πόλη μας και ότι δεν πρόκειται να παραστώ θεσμικά σε οιαδήποτε εκδήλωση παραστεί μελλοντικά και ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη, στην περίπτωση που οι συνδημότες μου με εκλέξουν με την ψήφο τους στις εκλογές του

...

log

Στην εορταστική εκδήλωση της εφημερίδας «KARFITSA» για τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας της, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο MACEDONIA PALACE παραβρέθηκε ο επικεφαλής

...

ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ
ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ
...

Μέλη της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» με τον επικεφαλής Γιάννη Κουριαννίδη παρευρέθησαν σήμερα στην κηδεία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό του, τις Βουλιαράτες, στην Βόρεια Ήπειρο.

logo deltio typou

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς επειδή έκανε το "κακούργημα" να σηκώσει την Ελληνική σημαία στην Βόρειο Ήπειρο την ημέρα της εθνικής μας εορτής.

Κλιμάκιο της δημοτικής κίνησης "Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Κουριαννίδη παρέστη στο  μνημόσυνο που τελέστηκε το Σάββατο το πρωί 27 Οκτωβρίου, από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και Τιμής, στην μνήμη του ήρωα Συνταγματάρχη Βασίλη Αβδελά στον Ι.Ν.των Κοιμητηρίων της Ευαγγελίστριας.

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς», η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» πραγματοποίησε την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου εκδήλωση στην οποία ανακοινώθηκε η πρόθεσή της να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Κουριαννίδη.

Δείτε όλα τα δελτία τύπου

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.