• Ίωνος Δραγούμη 4
  • +(30) 6977462806
  • +(30) 6971689300
  • info@thess-el-poli.gr

Δελτίο τύπου

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», Γιάννης Κουριαννίδης και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, έκανε την εξής δήλωση, με αφορμή το αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής στον Δήμο Θεσσαλονίκης:

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», Γιάννης Κουριαννίδης, έκανε την εξής δήλωση:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους πολίτες της Θεσσαλονίκης επέλεξαν να εμπιστευθούν την υποψηφιότητά μας και να την τιμήσουν με την ψήφο τους. Η έδρα, που μας έδωσε η επιλογή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, θα γίνει η

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης με τον δάσκαλο Θεολόγο και βασικό ομιλητή της εκδήλωσης Δημήτρη Νατσιό.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ
Ο υπ. δήμαρχος Γιάννης Κουριαννίδης κατέθεσε στις 4 Μαΐου 2019 στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το ψηφοδέλτιο της δημ. κίνησης "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ".

Με την υπ. δημοτική σύμβουλο Σοφία Ιορδανίδου και τον λεβέντη και ασυμβίβαστο συνάδελφο σύζυγό της λοχαγό Μιλτιάδη Τοκατλίδη.

Η Σοφία τιμά το ψηφοδέλτιό μας.

Ο Γιάννης Κουριαννιδης στην περιφορά του επιτάφιου του αγ. Μηνα στη Θεσσαλονίκη, που βγαίνει πρώτος απ όλους. Μαζί του οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Σιεμπης, Αχιλλέας Παπαντινας, Αλέξανδρος Ιωάννου και Δημήτρης Βαλασιδης.

Στην εκδήλωση της νεολαίας της αρμενικής κοινότητας Θεσσαλονίκης για την επέτειο τής γενοκτονίας 1.500.000 Αρμενίων.

Ο ανώτατος αξιωματικός ε.α. Νικόλαος Κούστας πρώην Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης συντάσται με τον Γιάννη Κουριαννίδη και την δημοτική κίνηση "Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική''.

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική κ. Γιάννης Κουριανίδης.

Η σθεναρή υπεράσπιση τού δικαιώματος των εργαζόμενων, των ανέργων και των συνταξιούχων συνανθρώπων μας στην

Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» στηρίζει τον Γιάννη Κουριαννίδη ως υποψήφιο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Με αφορμή την επίσκεψη Ταχιάου στο τουρκικό προξενείο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε τα εξής:
Δείτε όλα τα δελτία τύπου

Η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική ιδρύθηκε το 2001 από τον Γιάννη Κουριαννίδη. Σκοπός του ίδιου και των συνεργατών του ήταν να εκπροσωπηθούν οι πατριωτικές ιδέες και απόψεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Η Κίνηση διεκδίκησε αυτόνομα τον Δήμο Θεσσαλονίκης το 2002 και το 2014 συγκεντρώνοντας αξιοπρεπή ποσοστά, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον Στ. Παπαθεμελή και το 2006 με τον Γ. Καρατζαφέρη οπότε και εκπροσωπήθηκε επί διετία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με τη θητεία του Γ. Κουριαννίδη ως δημ. συμβούλου.

© 2018 thess-el-poli.gr All Rights Reserved.